EL BMC-BÉZIERS ESCRIU UNA NOVA PÀGINA A LA SEVA HISTÒRIA

25/03/2024
Cycling

Una jornada inoblidable per al BMC-BÉZIERS que recentment ha afegit un capítol gloriós al seu historial. La victòria de Gauthier Navarro consolida els esforços incansables de l?equip des de l?inici de la temporada, simbolitzant així els anys d?inversió i dedicació del club.

Aquest triomf, que quedarà gravat a la memòria, també és fruit d'una estreta col·laboració amb els nostres fidels socis que han donat suport al BMC-BÉZIERS a cada pas de la seva trajectòria.

Aquesta victòria no es limita únicament al nostre equip ciclista, també testimonia la presència i la força del ciclisme a la Ciutat de Béziers, al departament d'Hérault, i per descomptat, a la nostra bella regió d'Occitània.

Volem expressar la nostra profunda gratitud a tots els corredors del BMC-Béziers, al personal, als voluntaris ia tots aquells que han contribuït a aquesta victòria històrica.

Perfecte Rodriguez, el nostre director esportiu, encarna perfectament l'esperit d'unitat i de treball en equip que ens impulsa. Junts hem demostrat que tot és possible.

Gràcies a tots els qui han cregut en nosaltres i han fet possible aquest triomf.