Camiseta BMX Kids

0

La samarreta tècnica SISMIC KIDS de màniga curta és una opció ideal per a les activitats esportives i les competicions infantils. Aquí tens algunes característiques destacades d'aquesta peça:

  1. Material d'alt rendiment: Està confeccionada íntegrament amb polièster al 100%, proporcionant durabilitat i resistència. A més, el polièster és conegut per les seves propietats de secat ràpid, ajudant a mantenir l'usuari fresc durant l'activitat física.
  2. Totalment sublimable: La samarreta és totalment sublimable, la qual cosa significa que permet la impressió de dissenys, gràfics o colors de manera integral. Això ofereix la possibilitat de personalitzar la samarreta amb diversos dissenys i detalls.
  3. Disseny atlètic: El disseny de la samarreta reflecteix un estil atlètic, evident en el tall i la qualitat del teixit. Això suggereix que la peça està específicament dissenyada per al rendiment esportiu i la comoditat durant les competicions.
  4. Lleugera i transpirable: Gràcies a la seva lleugeresa i la qualitat del teixit, la samarreta és ideal per a situacions on es requereix mobilitat i comoditat. La transpirabilitat del teixit ajuda a mantenir el cos fresc mitjançant el control eficient de la humitat.
  5. Control de la humitat:** El teixit de la samarreta ofereix un control excepcional de la humitat, essencial per mantenir la comoditat durant les activitats intenses absorvint i alliberant eficientment la humitat.
  6. Ajustada i elàstica: Els patrons anatòmics, el tall ajustat i l'elasticitat del teixit maximitzen la transpirabilitat i la llibertat de moviment. Això permet que la peça s'adapti al cos de manera còmoda i funcional.
  7. Costures mínimes: Les costures s'han reduït al mínim per evitar possibles irritacions durant l'ús prolongat. Això contribueix a la comoditat global de la peça, especialment durant les competicions on el rendiment òptim és crucial.

En resum, la samarreta tècnica SISMIC KIDS de màniga curta ofereix una combinació de característiques dissenyades per satisfer les necessitats dels nens durant les activitats esportives, proporcionant comoditat, rendiment i la opció de personalització mitjançant la sublimació.

Demana pressupost

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari