Jaqueta Integral

0

Per a qualsevol modalitat que practiquis, Carretera, Ciclocross, Gravel, Tour/Cross Country, Marathon/XC, Aero, Endurance, l'entrenament a l'hivern és possible fins i tot en les condicions meteorològiques més desfavorables. Equipar-se amb diverses capes, cada una com més lleugera millor farà que gaudeixis de gran.

La roba interior adequada juga un paper important, una més lleugera per a les temperatures mitges, una més gruixuda per a les temperatures fredes

 La jaqueta integral Sismic et permet oblidar-te del fred i centrar-te en el teu entrenament. La transpirabilitat i l'elasticitat són les característiques principals, juntament amb excel·lents propietats d'aïllament i una gestió equilibrada de la humitat.

Carretera o muntanya, l'important és no passar fred, Davant les baixes temperatures moltes vegades per sota zero hem d'estar preparats. La clau és la correcta termoregulació del nostre cos.

L'acollidor interior reté la calor corporal, mentre que l'exterior windproof no troba rival davant de cap clima advers. Plugim, boira o assolellat, res no pot travessar aquest teixit.

Compta amb tres àmplies butxaques del darrere impermeable per guardar l'essencial.

Equipat amb cremallera YKK, dissenyades sota els més elevats estàndards de protecció, segellen les obertures davant de qualsevol inclemència. La comoditat és la clau d'aquesta jaqueta, el perfecte ajustament en fa una peça indispensable.

Demana pressupost

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari