Culotte Team New home

0

Culotte curt de ciclisme dissenyats per proporcionar comoditat durant llargues rutes amb bicicleta, confeccionats amb materials tècnics que ofereixen característiques específiques per millorar el rendiment i la comoditat del ciclista.

Característiques:

Badana: Els culottes curts de ciclisme tenen una badana tècnica fabricada a Itàlia que ofereix gran comoditat al ciclista, reduint la fricció i absorbint impactes.

Teixit tècnic: Estan fets amb materials tècnics que absorbeixen la humitat i permeten una ràpida evaporació de la suor, mantenint la pell seca i evitant irritacions.

Ajust i compressió: Un ajustament cenyit al cos per minimitzar la resistència a l'aire i evitar friccions. La compressió que exerceix en certes àrees pot millorar la circulació sanguínia i reduir la fatiga muscular.

Costures planes: Les costures planes eviten friccions i molèsties a la pell durant el pedaleitx.

Tirants de suport molt suaus i efectius: Els pantalons incorporen tirants suaus i efectius per evitar que es deslliguin mentre es pedala.

Els culottes curts de ciclisme són una peça fonamental per a qualsevol ciclista, ja que contribueixen significativament a la comoditat i rendiment durant les sortides amb bicicleta, especialment en rutes llargues o intenses. És important triar uns pantalons que s'ajustin adequadament i estiguin dissenyats per satisfer les necessitats específiques de cada ciclista.

 

 

Demana pressupost

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari