Culotte Pirata - Home

0

El culotte de ciclisme pirata és un tipus de roba de ciclisme que té una longitud mitjana, generalment arribant fins just sota el genoll. També se'ls coneix com a "culotte 3/4" o "culotte 3/4 de ciclisme". Aquestes peces són molt populars entre els ciclistes, ja que proporcionen certs avantatges en comparació amb els pantalons curts de ciclisme regulars o els culotte llargs.

Característiques:

Protecció: Al cobrir una part més extensa de les cames, ofereixen una major protecció contra el sol, el vent i els elements.

Compressió: La compressió als músculs de les cames pot millorar la circulació sanguínia i reduir la fatiga durant rutes llargues amb bicicleta.

Badana: Al igual que els culotte curts, els culotte pirates van muntats amb badanes d'origen italià per gaudir de comoditat i protecció durant el temps que passes assegut al seient.

 

Versatilitat: Són adequats per a condicions climàtiques canviant, especialment quan fa fresc al matí o al final del dia, però el dia s'escalfa durant el transcurs de la jornada.

Estil: Molts ciclistes prefereixen l'aspecte dels culotte pirates, que pot ser més agradable i elegant que els pantalons curts més curts.

La elecció de la roba de ciclisme, incloent els culotte pirates, depèn de les preferències personals del ciclista i les condicions climàtiques del moment. És important seleccionar roba que t'ofereixi comoditat i et protegeixi adequadament durant les teves sortides amb bicicleta.

 

 

 

Demana pressupost

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari