RÈCORD DE PARTICIPACIÓ LA 7 EDICIÓ DEL CAMPUS TRIATLÓ NAN OLIVERAS

28/07/2022
Event

Acaba la 7ª edició del Campus de Triatló Nan Oliveras que s’ha convertit en el Campus de Triatló referent a tot Espanya.
Ha tingut lloc a Olot del 20 al 24 de juliol amb rècord de participants, 62 joves triatletes de 8 a 18 anys, vinguts de tot Espanya i Mèxic.

Nan Oliveras “Estem molt contents de com ha anat la setena edició, de l’evolució i el creixement que hem tingut els darrers anys.”

Amb aquest Campus, el triatleta professional Nan Oliveras vol transmetre la seva experiència a les joves promeses d'aquest esport juntament amb els valors de la disciplina, companyarisme i sacrifici que li han permès arribar a l'elit del Triatló Mundial.

El lloc triat on s'han fet les 7 edicions del Campus és Olot, la ciutat on ha crescut en Nan i s'ha format com a esportista.

Nan Oliveras “Els participants del Campus han pogut entrenar en els mateixos llocs i instal·lacions on entreno jo diàriament. Olot és un lloc immillorable per practicar triatló. Les millors pistes les tenim aquí.”

El Campus va finalitzar com cada any amb un duatló per relleus a les Pistes Atletisme d’Olot.

Nan Oliveras: “Estem molt agraïts a tots els col·laboradors i patrocinadors, a la ciutat i a l’Ajuntament d’Olot per donar-nos suport. I també els membres del Club Nan Oliveras Team que sense la seva ajuda no seria possible”

A més, en aquesta edició el campus ha volgut col·laborar amb la fundació Albert Bosch, destinant una part de la recaptació del campus.