Lasse Norman Hansen, lluint el mallot de campió de Sismic, brilla a la carrera 3DBC Days

29/04/2024
Cycling

Des de Sismic celebrem la impressionant actuació de Lasse Norman Hansen a la recent edició de les 3DBC Days. El talentós ciclista danès va demostrar la seva destresa sobre la bicicleta i la seva indiscutible classe, portant l'icònic mallot de campió del món dissenyat per la nostra marca.

Hansen, reconegut pels seus múltiples títols mundials a pista, incloent-hi la modalitat d'omnium, va mostrar una vegada més el seu domini a la carretera durant aquesta exigent competència de 3 dies. La seva victòria no només és un testimoni de la seva habilitat com a atleta, sinó també de la qualitat i rendiment de les peces que va utilitzar.

El mallot de campió del món de Sismic, lluït per Hansen durant la carrera, representa l'excel·lència en disseny i fabricació. Confeccionat amb els millors materials i tecnologies disponibles, ofereix un ajustament aerodinàmic i còmode, permetent que els ciclistes com Hansen assoleixin el seu màxim rendiment sense comprometre la comoditat.

A Sismic, ens enorgulleix haver col·laborat amb Hansen i altres atletes d'elit per desenvolupar peces que compleixin les demandes del ciclisme d'alt rendiment. El nostre compromís constant amb la innovació i l'excel·lència ens impulsa a continuar redefinint els estàndards a la indústria de peces ciclistes.

Amb la destacada actuació de Lasse Norman Hansen a les 3DBC Days i el seu lluïment del mallot de campió del món de Sismic, reafirmem el nostre compromís de proporcionar als ciclistes d'elit les millors peces per assolir l'èxit a totes les competicions.