FESTIVAL VALLVIVA 2022

18/07/2022
Event

El festival dels sentits

Estem molt contents i orgollosos de treballar junt al festival VALLVIVA!

El festival VALLVIVA neix del compromís dels seus promotors amb la comarca de la Garrotxa, així com el compromís amb l’esperit solidari. D’aquesta manera, el Vallviva pretén fomentar l’activitat cultural i d’oci a la Garrotxa, projectant alhora una imatge de turisme de qualitat, i fent que la integritat dels beneficis del festival vagin destinats a projectes socialment responsables.

El municipi de la Vall d’en Bas acull cada any, a la finca les Brides, aquest festival amb una ambiciosa programació, que inclou artistes amb projecció nacional i internacional. Aquest gira entorn la música tot i que pretén activar tots els sentits dels assistents fent així que el públic visqui una experiència global.

A més, el recinte està completament adaptat a les persones amb mobilitat reduïda. La filosofia VALLVIVA busca un ambient solidari entre els assistents i promou una cultura inclusiva.

Pel que fa a la nostra part, hem treballat amb el disseny i el desenvolupament d'una samarreta tècnica i una equipació ciclista (Maillot Smart i Culotte Pro) per a una recaptació solidària; aquesta edició es destinaran íntegrament tots els beneficis de la Samarreta a tres Fundacions: Fundiació Albert Bosch, Projecte Juan Carlos Unzué i Fundació Oncològica Girona.