Entre les millors marques internacionals EUROBIKE 2021

05/09/2021
Esdeveniments

Eurobike és la fira líder mundial de la bicicleta, una trobada anual de la indústria, el comerç i la premsa a Friedrichshafen, Alemanya. Celebrada aquesta passada setmana (L'1 a el 4 de Setembre, 2021).

La Eurobike és una important reunió per a tots els fabricants en el mercat de la indústria de bicicletes i tot el que les abasta. Amb una representació internacional de les millors marques provinents d'America, Àsia i Europa es veuen les últimes tendències i innovacions de el món de les dues rodes.

Això fa que aquesta fira sigui una bona plataforma per reunir-se amb els clients, comercials i fabricants de bicicletes, roba esportiva, accessoris, etc.

Per SISMIC Active Wear, S.L. hem fet un pas cap endavant estant a la EUROBIKE envoltats de les millors marques de l'món. Amb una gran i profitosa participació hem fet visible la nostra marca i l'hem exposat a tots els mitjans internacionals.

Aquesta és la fira líder mundial de la bicicleta, i hem estat allà.

 


ENGLISH

Eurobike is the world's leading bicycle fair, an annual gathering of industry, trade and the press in Friedrichshafen, Germany. Held this past week (September 1-4, 2021).

The Eurobike is an important meeting for all manufacturers in the bicycle industry market and everything that encompasses them. With an international representation of the best brands from America, Asia and Europe, you can see the latest trends and innovations from the world of two wheels.

This makes this fair a good platform to meet with customers, commercials and manufacturers of bicycles, sportswear, accessories, etc.

For SISMIC Active Wear, S.L. we have taken a step forward being in the EUROBIKE surrounded by the best brands in the world. With a large and profitable participation we have made our brand visible and we have exposed it to all the international media.

This is the world's leading bicycle fair, and we've been there.