Col·laboradors de la SKIMO10 2020

29/05/2020
Skimo

Col·laboradors de la SKIMO10 2020

SKIMO10 és una travessa d’esquí de muntanya de llarga distància en format de cursa per equips de 2 o 3 persones, que aquest 2020 celebrarà la seva 3ª edició.

La travessa es desenvolupa per un recorregut d’alta muntanya, enllaçant les dues valls en un entorn espectacular en un recorregut de 70km i 6000m de desnivell positiu.

L’objectiu de la Skimo10, és fer la volta amb esquí de muntanya unint les dues valls així com les 3 estacions d’esquí: Naturlandia, l’Estació d’Esquí de Grau Roig i l’Estació d’Ordino Arcalis, travessant pels 10 refugis, aplegant els millors professionals d’aquest esport, amb els amants i practicants de l’esquí de muntanya, els quals buscaran el seu repte personal, gaudint d’un recorregut inèdit, amb una segona etapa més tècnica.

 

 

Sismic hem estat col·laboradors oficials d'una de les carreres que té més prestigi en esquí de muntanya a nivell internacional any rere any.

Anar de la mà d'organitzadors de grans competicions ens fa millorar i créixer com a professionals del sector tèxtil esportiu.

Pel que fa a la nostra aportació a la competició en si, hem elaborat i personalitzat una jaqueta tècnica per fer esquí de muntanya, la "Pro Jacket Skimo". Aquesta jaqueta permet practicar l'esport en questió sense haver de portar moltes capes a la part superior, ja que està feta de materials que abriguen i alhora transpiren. És una peça ideal per a l'esport a la muntanya.

Totes els corredors que participaven en aquesta gran travessia rebien la Pro Jacket Skimo (2a Fotografia).