Cicloturista Terra de Remenences 2022

24/05/2022
Ciclisme

El passat cap de setmana es va celebrar la marxa cicloturista TERRA DE REMENCES 2022.

El recorregut curt de 100 km, amb sortida i arribada a Sant Esteve d'en Bas i un desnivell acumulat de 1.280 m. En el cas dels ciclistes que escullen prendre part en el recorregut llarg, completaran aquests mateixos 100 km, als quals se'ls afegirà les pujades al Coll de Bracons (1a, 8,17 km al 8% i pendent màxim del 18%) i el Coll de Condreu (1a, 8 km a l'1,74%), amb el pas previ pel Coll de Bac (14,92 km al 3,64%). La cicloturista finalitzarà al mateix municipi gironí on es donarà la sortida. En total, l'itinerari és de 175 km, amb un desnivell acumulat de 2.600 m.

Amb grans ambaixadors per a una edició especial; plena d'esportistes que per trajectòria, premis o vincles amb el món del ciclisme són i han estat referents. El tenista Tommy Robredo, l'esquiador Quim Salarich, el destacat pilot de motociclisme i participant del Ral·li Dakar, Gerard Farrés, els també dakarians Franco Caimi i Joan Font, el waterpolista Joan Villamayor, el futbolista Sergio Carrasco, el vallista i membre de l'equip organitzatiu de La Vuelta Javier Moracho, el triatleta Nan Oliveras o el ciclista professional Adrià Moreno.

Des de SISMIC hem fet els maillots obsequi de la marxa. Poder estar present i treballar amb l'organització d'un esdeveniment tan important ens motiva per continuar millorant.