Aleix Domènech tanca una brillant temporada d'hivern

31/05/2020
Skimo

El nostra atleta d'Esquí de Muntanya Aleix Domènech tanca un gran hivern defensant l'equipació Sismic en totes les competicions.

Aquesta temporada ha acabat abans del previst a causa de l'Covid-19, però això no ha privat a Aleix de poder pujar al mes alt de podi i donar el seu 100%.

Al gener sumava el seu primer bronze estatal a la Copa d'Espanya d'esquí de muntanya. Una competició de quatre jornades disputades a Sierra Nevada i Boí Taüll. Combinant els resultats de les 4 etapes en què va aconseguir 2 plates en Vertical, 1 bronze en Esprint i un 6è lloc en Individual; li van atorgar el bronze de la classificació final.

Més tard, al febrer, el nostre atleta es penjava una doble plata en els Campionats de Catalunya de les modalitats Esprint i Vertical. L'estació d'Esquí d'Espot (Valls d'Àneu) va acollir el campionat.

Més tard venia una de les competicions marcada en el seu calendari, la SKIMO10, competició de la qual Sismic som col·laboradors. Només l'equip confeccionat per Oriol Cardona i Marc Pinsach van ser més ràpids que Aleix Domènech i el seu company d'equip Pau Coll. Després de 2 etapes i 8 hores de competició, la nostra parella va aconseguir una 2a posició en una de les competicions més importants de l'calendari d'aquest esport.

Sense saber que la seva temporada anava a tenir un punt final encara amb moltes competicions per lluitar, Aleix va aconseguir el seu primer or amb la Selecció Catalana al Campionat d'Espanya d'Esquí de Muntanya en la modalitat de Relleus.

Després d'aquesta competició i per ordres del CSD es donava per acabada la temporada 2020 degut a la situació del Covid-19.

Aleix Domènech s'ha tornat a consolidar entre els millors d'Espanya d'Esquí de Muntanya.