ACP i Sismic uneixen forces per garantir la seguretat i seguiment a les destacades Tour du Charollais i el Tour de la Provence.

14/04/2024
Cycling

En un esforç per elevar els estàndards de seguretat i eficiència al món del ciclisme de competició, l'equip líder en seguiment i assistència de carreres, ACP Assistance Dépannage Neutre – Liaison Radio – Tracking, ha unit forces amb Sismic. Aquesta aliança proporciona una millor assistència per als corredors i espectadors en algunes de les competicions més prestigioses del calendari ciclístic francès.

Des de l'emblemàtic Tour du Charollais fins al desafiant Tour de la Provence, passant per esdeveniments com el Poli Sainte Baume i el Ronde du Bassin de la Simule, l'equip de seguiment d'ACP estarà present en tot moment, garantint un suport de primera línia per ciclistes i organitzadors d'esdeveniments.

Per part nostra, Sismic, aportarà la seva experiència en el disseny i fabricació de peces de ciclisme d'alta qualitat per garantir que els membres de l'equip de seguiment estiguin còmodes i protegits en totes les condicions climàtiques.

Amb la temporada ciclística en ple apogeu, els aficionats poden estar segurs que tant ACP Assistance Dépannage Neutre – Liaison Radio – Tracking com Sismic estan compromesos amb la seguretat i el benestar de tots els involucrats en aquestes apassionants competicions.