Pro Jacket Lite Grey Unisex H

93
  • Apartats
    • Home

En Stock | Tallas: 3XS a 5XL

Enviament de 3 - 5 dies laborables.

En ciclisme d'hivern, és essencial mantenir-se calent i protegit contra el fred, el vent i la pluja. El maillot ciclista de màniga llarga PROJACKET és una peça de mitja estació o hivern que compta amb característiques addicionals per proporcionar comoditat i protecció en condicions climàtiques adverses. Algunes característiques que podries esperar en un maillot ciclista de màniga llarga per a l'hivern inclouen:

Tela Tèrmica: Està confeccionat amb teixits tèrmics que retenen el calor corporal i proporcionen aïllament addicional alhora que són transpirables en condicions fredes. Aquest model disposa d'un revestiment interior d'aïllament tèrmic i comoditat.

Cremallera llarga IKK: Una cremallera llarga per a una ventilació fàcil i control de la temperatura.

Ajustament Ceixit: Un ajustament ajustat al cos ajuda a reduir la resistència al vent i a mantenir la calor a prop de la pell.

Butxaques Posteriors: Igual que els maillots de màniga curta, disposa de tres butxaques a la part posterior per portar aliments, eines i altres objectes essencials.

Mànigues Ajustades: Les mànigues són lleugerament més llargues i ajustades amb un puny confeccionat amb un teixit d'alta adaptabilitat per evitar que l'aire fred entri als braços.

Elements Reflectants: Per a una major visibilitat en condicions de poca llum.

Disseny Ergonòmic: Un disseny ergonòmic ajuda a mantenir la comoditat en la posició de conducció i a reduir la resistència al vent.

Assegura't de triar un maillot que s'adapti a les condicions climàtiques específiques de la teva zona i que compleixi les teves necessitats personals. Pots personalitzar-lo segons les teves preferències.