Maillot Smart Mojave - Home

79
  • Apartats
    • Home

En Stock | Talles: 3XS a 5XL

Enviament de 3 - 5 dies laborables.

En el món del ciclisme, la tecnologia s'ha aplicat de diverses maneres per millorar el rendiment i la comoditat dels ciclistes. En el model SMART, podeu gaudir de les següents característiques:

Materials avançats: Confeccionat amb diversos teixits tècnics que són transpirables, lleugers i molt resistents al pas del temps. Gràcies a la seva transpirabilitat, els ciclistes romandran secs i còmodes fins i tot en condicions de temperatures elevades.

Compressió: Aquest maillot està dissenyat amb característiques de compressió per millorar el flux sanguini i reduir la fatiga muscular durant l'exercici.

Tecnologia de gestió de la humitat: La capacitat de les peces per absorbir i alliberar la humitat del cos és essencial en el ciclisme. Això ajuda a mantenir els ciclistes secs i còmodes. El maillot SMART està confeccionat amb tres teixits tècnics diferents.

Butxaques i emmagatzematge: Equipat amb tres butxaques a la part posterior amb teixit resistent per transportar aliments, eines i altres accessoris essencials durant la sortida.

Protecció UV: Dissenyat amb teixits que protegeixen el ciclista de la radiació ultraviolada nociua del sol.

Disseny aerodinàmic: L'aerodinàmica és crucial en el ciclisme de carretera, amb un disseny ergonòmic per reduir la resistència a l'aire.

Cremallera IKK.

Disponible en una Col·lecció i Personalitzable.