Culotte Road BORDEAUX - Home

103

En Stock | Talles: 2XS a 5XL

Enviament de 3 - 5 dies laborables.

Culotte de gran nivell tècnic dissenyat per proporcionar comfort durant llargues rutes, confeccionat amb materials tècnics que ofereixen característiques específiques per millorar el rendiment i la comoditat del ciclista que busca nous reptes.

Característiques:

Badana: La culotte té una badana tècnica de fabricació italiana que ofereix confort i comoditat, reduint la fricció i absorbint els impactes.

Teixit tècnic: Està fet amb materials tècnics que absorbeixen la humitat i permeten una ràpida evaporació de la suor, mantenint la pell seca i evitant irritacions.

Costures planes que eviten qualsevol tipus de fricció.

Ajustament i compressió: La culotte s'ajusta estretament al cos per minimitzar la resistència a l'aire i evitar friccions. La compressió que exerceix en certes àrees pot millorar la circulació sanguínia i reduir la fatiga muscular.

Tirants de suport d'extrema suavitat i perforats amb gran adaptabilitat que eviten que la culotte tingui cap moviment lateral ni longitudinal mentre es pedala.

Els culottes de ciclisme són una peça fonamental per a qualsevol ciclista, ja que contribueixen significativament al confort i, sobretot, al rendiment durant les sortides en bicicleta, especialment en recorreguts llargs o intensos. És important triar una culotte que s'ajusti adequadament i estigui dissenyada per satisfer les necessitats específiques de cada ciclista.