Culotte Gravel BORDEAUX - Home

103

En Stock | Talles: 2XS a 5XL

Enviament de 3 - 5 dies laborables.

El culotte GRAVEL, igual que la versió Road, és considerat una peça d'alt nivell tècnic dissenyada per proporcionar comoditat durant recorreguts llargs. Està confeccionat amb materials tècnics que ofereixen característiques específiques per millorar el rendiment i la comoditat del ciclista que busca nous reptes.

Característiques:

Equipat amb doble butxaca per a una major comoditat en emmagatzemar aliments o qualsevol altra cosa.

Badana: El culotte té una badana tècnica de fabricació italiana que ofereix confort i comoditat, reduint la fricció i absorbint els impactes.

Teixit tècnic: Està fet de materials tècnics que absorbeixen la humitat i permeten una ràpida evaporació de la suor, mantenint la pell seca i evitant irritacions.

Costures planes: Les costures planes eviten qualsevol tipus de fricció, proporcionant una sensació suau i còmoda.

Ajust i compressió: L'ajust ajustat al cos minimitza la resistència a l'aire i evita les friccions. La compressió que exerceix en certes àrees pot millorar la circulació sanguínia i reduir la fatiga muscular.

Tirants de suport d'extrema suavitat i perforats: Els tirants extremadament suaus i perforats ofereixen gran adaptabilitat, evitant que el culotte tingui cap moviment ni lateral ni longitudinal mentre es pedaleja.

Els culottes de ciclisme són una peça fonamental per a qualsevol ciclista, ja que contribueixen significativament a la comoditat i, sobretot, al rendiment durant les sortides en bicicleta, especialment en recorreguts llargs o intensos. És important triar un culotte que s'ajusti adequadament i estigui dissenyat per satisfer les necessitats específiques de cada ciclista.