Malla Piragüisme Kids Unisex - OUTES

26

* LA SEVA COMPRA LI SERA LLIURADA AL CLUB

Malla de Piragüisme

Una malla per a piragüisme completament personalitzable està dissenyada per oferir comoditat, rendiment i protecció en activitats d'esports aquàtics. A continuació, es presenta una descripció detallada de les seves característiques:

Material i Tecnologia

Material: Confeccionada amb una barreja de polièster i elastà d'alta qualitat, que proporciona resistència al clor, durabilitat i un ajustament cenyit que permet una àmplia gamma de moviments.

Tecnologia: La tela incorpora tecnologia d'assecat ràpid i control de la humitat per mantenir la pell seca i còmoda, fins i tot en condicions de rem intensives.

Disseny i Ajustament

Talla: Dissenyada per ajustar-se anatòmicament al cos, oferint un equilibri òptim entre suport i llibertat de moviment.

Rendiment

Flexibilitat: Permet una total llibertat de moviment, essencial per realitzar moviments de rem amb eficiència i comoditat.

Suport Muscular: La compressió lleugera ofereix suport als músculs, ajudant a reduir la fatiga durant llargues sessions d'entrenament o competició.

Altres Detalls

Resistència al Clor i Sal: Tractament especial per resistir els efectes nocius del clor i l'aigua salada, mantenint la integritat de la malla al llarg del temps.

Protecció UV: Materials amb protecció UV per protegir la pell dels efectes nocius del sol durant entrenaments i competicions a l'aire lliure.

Aquesta malla per a piragüisme no només està dissenyada per complir amb els estàndards més alts de qualitat i rendiment, sinó que també ofereix una personalització completa, permetent que cada peça sigui una creació única que pugui representar tant a l'equip com al piragüista individual.