Banyador Nena - OUTES

22

* LA SEVA COMPRA LI SERA LLIURADA AL CLUB

Un banyador de dona per a competició, completament personalitzable, combina disseny avançat i funcionalitat per millorar el rendiment a l'aigua. Aquí teniu una descripció detallada de les seves característiques:

Material i Tecnologia

Material: Fabricat amb una barreja de polièster i elastà d'alta qualitat, proporcionant resistència al clor i durabilitat. Aquests materials asseguren un ajust cenyit que redueix la resistència a l'aigua.

Tecnologia: Utilitza tecnologia de compressió per millorar la circulació sanguínia i reduir la fatiga muscular durant les competicions.

Rendiment

Hidrodinàmica: Dissenyat per minimitzar la resistència a l'aigua i millorar la velocitat. La superfície del banyador és llisa i repel·leix l'aigua.

Flexibilitat: Permet una llibertat de moviment total, crucial per realitzar els diferents estils de natació amb eficàcia.

Altres Detalls

Resistència al Clor: Tractament especial per resistir els efectes nocius del clor, mantenint la integritat del banyador al llarg del temps.

Protecció UV: Materials amb protecció UV per protegir la pell dels efectes nocius del sol durant entrenaments i competicions a l'aire lliure.

Aquest banyador no només compleix els estàndards més alts de qualitat i rendiment, sinó que també ofereix l'oportunitat d'expressar la identitat i l'esperit de l'equip o de la nedadora individualment, fent de cada peça una creació única i personal.