Banyador Nen - OUTES

22

* LA SEVA COMPRA LI SERA LLIURADA AL CLUB

Un banyador de competició per a home, completament personalitzable, dissenyat per oferir comoditat, rendiment i estil en activitats aquàtiques. Aquí teniu una descripció detallada de les seves característiques:

 Material i Tecnologia

Material: Fet d'una barreja de polièster i elastà d'alta qualitat, proporcionant una excel·lent resistència al clor, durabilitat i un ajust cenyit que facilita la natació.

Tecnologia: El teixit incorpora tecnologia de compressió lleugera que millora la circulació sanguínia i redueix la fatiga muscular.

 Disseny i Ajustament

Talla: El disseny tipus slip proporciona un ajust anatòmic que s'adapta perfectament al cos masculí, oferint un equilibri òptim entre cobertura i llibertat de moviment.

Ajustament: Cintura elàstica amb cordó ajustable per assegurar un ajust segur i personalitzat.

 Rendiment

Hidrodinàmica: Dissenyat per minimitzar la resistència a l'aigua i millorar la velocitat. La superfície del banyador és llisa i repel·lent a l'aigua.

Flexibilitat: Permet una llibertat de moviment total, crucial per realitzar amb eficiència els diferents estils de natació.

 Altres Detalls

Resistència al Clor: Tractament especial per resistir els efectes nocius del clor, mantenint la integritat del banyador al llarg del temps.

Protecció UV: Materials amb protecció UV per protegir la pell dels efectes nocius del sol durant els entrenaments i competicions a l'aire lliure.

Folre Intern: Folre suau i còmode a la part davantera per a un major suport i cobertura.

 

Aquest banyador tipus slip no només està dissenyat per complir amb els estàndards més alts de qualitat i rendiment, sinó que també permet una personalització completa, fent de cada peça una creació única que pot representar tant l'equip com el nedador individual.