Culotte Team New - Dona - CC Roses

63

* LA SEVA COMPRA LI SERA LLIURADA AL CLUB

Culotte  dissenyat per proporcionar comoditat durant llargs recorreguts amb bicicleta confeccionat amb materials tècnics que ofereixen característiques específiques per millorar el rendiment i la comoditat del ciclista.

Característiques:

Badana: El culotte té una badana tecnic de fabricació italiana que ofereix n gran confort i comoditat al ciclista, reduint la fricció i absorbint els impactes.

Teixit tècnic: Està fet de materials tècnics que absorbeixen la humitat i permeten una ràpida evaporació de la suor, mantenint la pell seca i evitant irritacions.

Ajust i compressió: Un ajustament cenyit al cos per minimitzar la resistència a l'aire i evitar frecs. La compressió que exerceix a certes àrees pot millorar la circulació sanguínia i reduir la fatiga muscular.

Tirants de subjecció molt suaus i efectives que eviten que llisqui cap avall mentre es pedala.

Costura plana.

Els culots de ciclisme són una peça fonamental per a qualsevol ciclista, ja que contribueixen significativament a la comoditat i rendiment durant les sortides amb bicicleta, especialment en recorreguts llargs o intensos. És important triar un culot que s'ajusti adequadament i estigui dissenyat per satisfer les necessitats específiques de cada ciclista.