Aviso Legal

SISMIC Active Wear, S.L. és responsable de la web www.sismic.es, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

SISMIC Active Wear, S.L. és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de www.sismic.es poden dirigir-se a la següent adreça:

SISMIC Active Wear, S.L.
Ctra. de la Canya, 99
17800 Olot (Girona)
Tel. +34 972 27 25 34
sismic@sismic.es

La publicació digital de SISMIC Active Wear, S.L. té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa de SISMIC Active Wear, S.L. i dels serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

Protecció de Dades:

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SISMIC Active Wear, S.L. el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.